Wednesday, December 19, 2012

::TAHNIAH ABANG CHIK!!!!!!!::Alhamdulillah hari ni dapat dengar 1 berita yang cukup menggembirakan kami sekeluarga.. adik ipar mommy iaitu adik kepada Mr.HUBBY dapat keputusan cemerlang dalam Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah 2012. sebenarnya mommy pun tak perasan yang result keluar hari ni..

Then tadi masa tengah drive datang pejabat, hot.fm ada buat hotchat pagi ni.. so terus teringat dekat abang chik.. then dalam masa tengah sibuk dekat office, Mr.HUBBY pulak mesej cakap abang chik dapat 8A..Alhamdulillah syukur.. memang happy sangat dengar.. then Pn. Ibu pun call gitau jugak berita yang menggembirakan ni..

muhammad nazmi a.k.a abang chik
his result
to Abang Chik,

Tahniah k.pah dan a.ngah ucapkan.. jadikan ini sebagai semangat untuk abang chik nak capai cita-cita abang chik tu.. kami bangga dengan pencapaian abang chik.. so now abang chik dah boleh memilih jalan dalam bidang mana yang akan abang chik ceburi nanti.. tahniah sekali lagi..:).. nanti boleh la minta a.ngah belanja makan besar.. hehehe.. itu je yang kami mampu untuk menghargai kejayaan abang chik ni ..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...