Monday, July 22, 2013

::HATIKU BERBUNGA-BUNGA::

Salam Isnin untuk semua.. hari ni almaklum lah hari isnin, so lemau je.. huhuhu.. lemau dan isnin memang tak dapat dipisahkan.. hehehe.. bagi mommy la.. bagi orang lain tak tahu la.. huhuhuhu.. hari ni perasaan berbunga-bunga tu merupakan keterujaan sebab Mr.HUBBY dah nak balik.. yeyayyyyy.. because mommy dah rindukan Mr.HUBBY tu sangat-sangat.. huhhuhuhuu.. kalau diikutkan perancangan, Mr,.HUBBY akan balik 25 Julai.. maknanya lagi 3 hari.. yeyayyyy, suka, suka, suka..
Hanya gambar melalui whattasp yang ada untuk menghilangkan rindu.. saling berutus gambar.. hehehehe.. bila Mr.HUBBY balik, banyak perkara yang akan dilakukan bersama-sama.. cewahhhh.. dan yang paling penting adalah nak berbuka dengan Mr.HUBBY.. huhuhuhu.. sampai dah ke Ramadhan 13 ni, mommy still tak merasa berbuka dengan Mr.HUBBY lagi.. then nak balik kampung berbuka dengan family semua.. also nak bershopping baju raya.. nak berbuka di luar dengan Mr.HUBBY.. huhuhuhu.. nak berTutti Frutti dimalam hari pada bulan Ramadhan ni.. berTutti Frutti ni dah jadi kebiasaan pada Ramadhan.. hehehee.. setiap tahun mesti nak pekena Tutti Frutti time puasa ni..huhuhuhu..

Dan semalam pulak, sepanjang Mr.DADDY pergi, baru 1st time mommy marahkan Ajeeq.. sebab kalau boleh mommy tak nak marah anak, takut nanti anak cari Mr.DADDY pulak.. huhuhuhuhu.. tapi semalam, mommy marahkan anak, ape lagi, menangis la dia.. kesian pulak mommy tengok.. dan masa tengah nangis, Mr.DADDY pulak telefon.. ape lagi, lagi menjadi-jadi la tangisan anak tu.. " nak daddy, daddy, nak daddy".. kesian pulak mommy tengok.. anak menangis sampai terbatuk-batuk, sampai nak muntah-muntah.. suaranya pun makin kuat.. selalu kalau mommy marah, Mr.DADDY akan pujuk.. hmmmmmm.. sedih pulak mommy tengok Ajeeq semalam..

Tak pe la, dah tak lama Mr.HUBBY nak balik ke pangkuan mommy dan anak.. dan yang pasti setiap kali sujud mommy kepada Ilahi, pasti mommy akan doakan Mr.DADDY.. semoga Mr.DADDY selamat kembalik kepada mommy dan Ajeeq dalam keadaan sihat sejahtera.. Aminnnnnnn..

1 comment:

 1. hai.. salam kenal,
  follower no.98
  done follow sini,
  jom follow teman yea yunk..=)

  http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
  http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
  http://honeyoyeke.blogspot.com/

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...