Monday, June 4, 2012

::FACIAL @ SPA RATU::

Salam isnin buat semua..arggghhh. malasnya la kalau hari isnin ni..bukan ape, sebabnya, bila dah cuti sabtu dan ahad, pastinya isnin akan membuatkan mommy lemau..hehehe..dan pagi ini pulak memang pagi yang agak kelam kabut..mommy bangun lewattt..heheehe..mentang-mentang la cuti solat, so boleh la baut camni..hehehe..buka je mata tengok jam dah 7.10 pagi..terus mommy kejutkan Mr.DADDY.." hari ni hari ape b??"..then jawapan daripada Mr.HUBBY " hari isnin la sayang"..haaaaa, dah lewatttt..terus bangun shower, baju pun cari baju yang tak payah nak iron..then hari terpaksa la Mr.DADDY yang hantarkan mommy ke pejabat..merempit la kami..hehehe..dari rumah kalau naik kereta lebih kurang 20-25 minit..sebabnya jemmmm..tapi tadi naik moto dengan Mr.DADDY 10 minit je..hehehe..jadi selamat la mommy hari ni..hehehe..

Berbalik kepada tajuk, haaa lain pulak ceritanya..aktiviti mommy bersama teman-teman kesayangan, berfacial di penghulu segala hari..jumaat yang lepas..kami ke sana masa rehat, kali ni kami ke Spa Ratu..nasib Dayang dah booking awal..:)..best spa ni..memang puas hati..:)..dapat merehatkan diri masa tengah berfacial.. sempat mommy terlelap..huhuhu..lepas ni kalau ada masa kami akan buat facial secara tetap..hehehe..maybe 1 bulan 1x..cukup la, nanti bajet lari pulak kalau buat tiap-tiap minggu..:)..

















1 comment:

  1. mahal x pakej dia??? hikhik boleh pg naty bila2 :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...