Monday, September 9, 2013

::AJEEQ Ber KIDZOOONA::

Ini ceritera semalam.. hari Ahad, hari cuti untuk mommy dan jugak kebetulan hari off Mr.DADDY.. so dapat la kami anak beranak berjenjalan.. bawa Ajeeq keluar rumah.. tapi kami dah keluar pun petang, cuaca pun redup je semalam, rasa lemau nak keluar, tapi memandangkan ada jemputan yang mommy dan Mr.DADDY penuhi, kami keluar jugak.. hehehehe.. itu la alasan utama.. berjenjalan, berjimba tu alasan yang kedua..

Semalam kami ke rumah officemate mommy iaitu Fauzi.. ada buat jamuan makan di rumah ayahbonda beliau.. katanya jamuan makan macam opeh house la, tapi memandangkan Syawal dah habis, maka dipanggil jamuan makan-makan je.. hehehehe.. tapi lupa pulak nak snap-snap gambar masa kat rumah Fauzi.. hehehehe..

muka ceria Ajeeq baru bangun tidur
Lepas selesai di rumah Fauzi, kami singgah ke AEON Station 18.. saja memang dah plan dari rumah lagi.. nak bawa Ajeeq ke Kidzoona.. bagi Ajeeq main puas-puas.. dan mommy pun ada target sebenarnya bila ke AEON ni.. hehehehe.. ader ler ceritanya.. kang kiter cerita k.. hehehehe..

Jom tengok gambar-gambar budak yang happy sangat bila masuk Kidzooona..

Kidzooona ni sekali masuk RM15.. so boleh main seharian dalam tu.. kalau ikutkan Ajeeq, memang boleh je dia duduk situ 1 hari.. tapi mommy dengan Mr.DADDY yang seksa menunggu.. hehehehe.. Ajeeq main semua benda dalam ni.. paling last cer tengok dia main masak-masak tu.. hehehehe.. dia sorang je boy.. yang lain semua girl.. pastu siap suapkan mommy makan lagi.. " mommy, Ajeeq macak nacik ".. " cuap mommy matan ".. hehehehe.. kelakar tengok perangai Ajeeq..

Last tu bila dah dekat 2 jam kat dalam ni, mommy terpaksa dukung jugak Ajeeq keluar.. walaupun Ajeeq menangis mengalir airmata.. hehehee.. nak main, nak main, nak main.. heheehehe.. ok anak, lain kali kita ajak Mr.DADDY datang lagi ye..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...