Saturday, May 12, 2012

::MY ANUGERAH TERINDAH::

Salam hari sabtu  buat semua..selamat bercuti di hujung minggu..dan pastinya bila hujung minggu menjelma, tanggungjawab sy sebagai isteri dan ibu perlu dilaksanakan dengan sesempurna yang mungkin..InsyaALLAH..sebenarnya Anugerah Terindah sy tu demam hari ini..huhuhu..start dengan semalam, badan Ajeeq panas sangat..then bila dah pergi hospital, dan dah suapkan ubat, Alhamdulillah, sekarang Ajeeq dah OK..

Tapi kali ini bukan entry tentang Ajeeq yang demam..huhuhu.tapi entry tentang perangai Ajeeq yang suka sangat naik kereta token tu..huhuhu..kalau pergi memana shopping kompleks or pasaraya yang ade kereta token ni, pasti mulut Ajeeq akan ringan je menegur..then Mr.DADDY pula yang memang memahami akan menunaikan hasrat hati anakanda yang terchenta..





Sukanya mommy bila tengok anak happy..:)..kegembiraan anak adalah kegembiraan ibunya jua..huhuhu..bermadah pula malam-malam ni..:)..acctualy banyak gambar yang diambil setiap kali Ajeeq naik kereta token ni, tapi semuanya dalam telefon Mr.DADDY..yang ini pun mommy upload dari camera je..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...