Friday, May 25, 2012

::JOM START PACKING!!::

Hoyeeee, hujung minggu bakal menjelma lagi..:)..dan destinasi kami kali ni adalah Bandaraya Kuala Lumpur, Ibu Kota Cinta..heheehe..saja nak berjalan memandangkan Mr.DADDY off sabtu dan ahad..dan kali ni kami nak pergi dengan Mr.PAPA dan Mrs.MAMA jugakk..:)..bawa anak jenjalan sempena cuti sekolah..hehehee..

Balik kerja nanti mau start packing barang..especially barang-barang Lil Hazeeq..baju, seluar, pempers..kena double triple check..huhuhu..risau kalau ada yang tertinggal..so sekarang bila dah ada anak, mommy kena laju kehadapan kalau bab-bab packing barang ni..kena siapkan barang-barang Ajeeq dulu, disamping barang-barang mommy dan daddy..:)..

Bestnyaaaa, tak sabar nak menunggu besok..huuhuu..harap semuanya berjalan seperti apa yang kami rancangkan selama ni..

1) nak makan satay kajang - ikut selera ibu mengandung
2) berjaya time square - ini pun ibu mengandung yang nak pergi
3) aquaria, KLCC - na bawa Lil Hazeeq dan Irfan jenjalan tengok ikan
4) I-CITY - nak bawa Lil Hazeeq dan Irfan tengok lampu

Disebabkan percutian kami ni tak lama, 2 hari 1 malam je, so kami akan pergi mana yang sempat..so kalau masih ada masa, maka, tempat-tempat yang kami nak pergi akan bertambah la..hehehee..akan cuba untuk memanfaat masa yang ada..berjalan puas-puas..:)..hehehehe..

1 comment:

  1. oooo jln kl ye sdgnkn org kl keluar dr kl..hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...