Tuesday, September 20, 2011

::KOKTAIL YANG SANGAT SIMPLE::

Haaaa, sama cam tajuknya..koktail ni tersangat la simple..budak darjah 1 pun tau buat..hehehe..simple dan senang sangat nak sediakan..dan rasanya pulak memang la sedap..sedap sangat-sangat..marvelesss..dalam entry sebelum ni pun sy ada sebut yang sy nak buat koktail ni sebab sedap sangat sy rasa..

So petang tadi sy ke Giant dekat dengan rumah tu..dekat sesangat..5 minit pun tak sampai..Ajeeq sy tinggalkan dengan Mr.HUBBY..tapi sy dah mandikan dan susukan Ajeeq siap-siap la..bukan main tinggal camtu je..:)..nak buat ape pun kebajikan anak tetap kena jaga..itu pesanan suamiku yang terchinta itu..:)..tersemat di dalam dada sy ni..hehehehe..

Malam ni mula la misi untuk membuat koktail ni..Mr.HUBBY tolong bukakan buah-buah dari dalam tin..sy tak pandai nak kopek tin tu..even tin susu sekalipun..hehehe..bini sape la ni??..tak pandai ke malas..huhuhuhu..so sy dah sediakan mangkuk yang agak besar..sebab buahan lam tin ni pun sy amik yang besar..punya la nak wat banyak sebab sedap..hehehe..then tuang je semua buah-buahan tu masuk dalam mangkuk..then tuang susu cair..taraaaa, dah siap..kan sy cakap memang simple dan senang giler..budak-budak pun pandai buat..lepas dan siap semua, apeee lagi, selamat masuk dalam mulut sy dan Mr.HUBBY..huhuhuhu..




1 comment:

  1. nak lg sedapkan masak buh air soda...nyum nyum..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...