Wednesday, April 24, 2013

::REUNION WITH LAKSA::

Assalamualaikum selamat pagi semua.. mulakan pagi anda dengan senyuman yang paling manis ye..:).. semalam memang busy sesangat, sebab ada payment bantuan.. hmmmmm.. rutin bulanan yang perlu dilakukan.. gitu la kejanya di JKM ni.. bayar bantuan.. semalam sampai nak boleh nak berwe chat langsung dengan kawan-kawan.. hehehe.. balik rumah baru lapor diri.. hehehee..

Hari ni pun busy jugak.. tapi boleh la meluangkan masa depan komputer untuk mengupdate diary online kesayangan ni.. hehehehe.. tak nak bagi berhabuk.. sayangggggg..

Entry kali ni nak bercerita tentang aktiviti minggu lepas.. aktiviti bersama kawan-kawan tersayang.. kan mommy dengan Ajeeq balik Perlis.. so boleh la melepak dengan kawan-kawan.. so kami semua berkumpul rumah Zilah.. mommy, Zilah, Wana dan Wani.. Zilah dah siap masakkan laksa untuk kami semua.. bestnyaaaaa.. bukan selalu nak dapat kumpul ramai-ramai, makan sama-sama.. bersembang-sembang.. mommy pergi dengan Ajeeq, Pn. Bonda dan Ami Buele.. lagi ramai lagi best kan..
Makan sampai sengkak perut.. kenyang, padat dan sendat.. hehehehe.. yang pasti semua orang tegur badan mommy dah bam bam.. hehehehe.. maknanya dah makin berisi.. kena diet la lepas ni.. hehehehehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...