Friday, August 3, 2012

::FROM HUBBY, WITH LOVE::

Selamat pagi bloggers.. pagi yang agak lemau, dengan kondisi badan yang tak berapa nak sihat.. selsema menyerang lagi..huhuhuhu..tidur pun tak selesa semalam  coz hidung tersumbat..hmmmm..tapi dalam hati mommy bukan main gembira lagi..hehehee..berbunga-bunga dan mekar dalam hati..:)..

Dah lama diidamkan, tapi sumber kewangan tak berapa nak memberangsangkan..now bila ade rezeki lebih, mommy dah dapat benda yang diidamkan tu..Syukur Alhamdulillah..akhirnyaaaaa..pemberian ikhlas dari Mr.HUBBY yang terchenta..

Semalam, walaupun dengan badan yang kurang sihat, tapi tetap bersemangat nak mencari Cik Tab untuk mommy..hehehe..dah tak boleh nak tunggu siang dah, kena beli malam tu jugak rasanya..hehehe..cari, cari dan terus mencari..akhirnya k.a.m.i decide nak beli dekat baranch Samsung @ Greentown Mall..hoyeaayyyy..
To Mr.HUBBY,

B, terima kasih sebab belikan jugak untuk syg.. syg sayang sangat kat B tau..mmuuuuaaahhh.. walaupun terpaksa habis ribu riban untuk belikan syg ape yang syg nak..ternyata B memang sayangkan syg lebih dari sayangkan duit..heheheeh..i love u B..:)..


2 comments:

  1. Pas ni boleh upload terus aaa dari Tab.. install blogger droid yer Pah..syiok leh upload masuk terus tau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...