Friday, February 3, 2012

::DARI DOMINO'S KE PIZZA HUT::

Yeaaayyy, dapat makan pizza lagi..huhuhu..lepas ke Domino's hari tu, kali ni kami ke Pizza Hut pulak..Mr.DADDY cakap boleh gemok's kalau camni selalu..cam sekarang, berat badan mommy pun dah bertambah kini..:)..semalam kami ke pizza hut sebab memenuhi selera makan mommy yang semakin menjadi-jadi sekarang ni..hihihi..Mr.DADDY layan je..:)..

Kali ni kami ke Pizza Hut Gunung Rapat..sangat best, sangat luas dan sangat cantek decoration..first plan nak ke Pizza Hut Tasek..tapi tukar plan sebab mau bayar bil maxis..so keputusan ke Pizza Hut Gunung Rapat..ini lah baru 1st time kami ke sini..selalu makan pizza dekat Giant dekat dengan rumah je..tapi kali ni mau tukar pemandangan dan mood nak makan..hehehe..

Ajeeq sangat OK malam ni..walaupun masa tidur dah lari, tapi moodnya still baik lagi..mommy suapkan sup ayam dekat Ajeeq..tapi tengok Ajeeq kureng sikit..tak laju nak makan..maybe tak sedap kot..hehehe..dan yang penting, pandai tu nak mengusya orang..esp awek-awek yang lalu..mata tu cepat je nak tengok..hehehe..nakal la anak mommy ni..:)..



















royal masala

2 comments:

  1. tq so much dear..kembang la mommy org duk puji ni..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...