Monday, December 12, 2011

::SATAY, SATAY, SATAY!!!!!::

Part ni memang best..huhuhu..sy sukaaaaaa sangat..:)..lepas balik dari PD, kami singgah KL..memang plan nak makan satay ni..dah lama kot niat nak makan satay ni..asyik tangguh-tangguh je..puncanya adalah terliur hasil blogwalking dengan seorang sahabat blogger..hihihi..dan kali ni dah alang-alang datang KL, terus ajak kakak nak makan satay station ni..

Dari PD kami terus ke Segambut, singgah rumah kakak jap..mau mandi-mandi, suapkan Ajeeq nestum..pukul 8 malam, kami keluar je Satay Station dekat Mont Kiara..dekat sangat dengan rumah kakak..huhuhu..malam ni memang rezeki kami..dapat makan satay ni..sataynya gemok-gemok..sangat puast hati..dan yang penting, lembut sangat daging sataynya..:)..

While Ajeeq pulak memang baik anginnya bila bawa keluar jenjalan..walaupun baring je dalam stroller, tapi Ajeeq tak kisah..:)..chomeelll je chenta hati sy tu..:)..





























2 comments:

  1. mummy n daddy sedap mamam satay,ajeeq mkn nasi impit jela ek???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...