Monday, February 24, 2014

::SELAMAT BERTUNANG BUELE & NISHA::

Alhamdulillah, selamat semuanya.. majlis pun berjalan dengan lancar.. masa jugak kami tepati.. hehehehe.. kali ni nak rewind majlis bertunang adik mommy yang nombor empat.. itulah faktor utama kami semua bercuti seminggu minggu lepas.. majlisnye hari Ahad 16 Februari 2014 tapi kakak dengan abang ipar kemain excited cuti sampai seminggu.. hehehehe.. mengalahkan cam kami yang nak bertunang.. hehehehe.. bukan ape, dah alang-alang cuti tu baik ambil terus cuti rehat.. boleh berehat panjang di kampung..:)..

Adik mommy ni bertunang dengan orang Perlis jugak.. senang la.. so tema hantaran kami di pihak lelaki bertemakan warna ungu terang..:).. mommy tolong buat hantaran je.. bukan pandai sangat pun, boleh la kalau buta untuk adik beradik sendiri..:).. 

Sebelum bergerak ke rumah pihak perempuan, kami dirumah Pn. Bonda, ada buat makan-makan tengahari untuk saudara mara terdekat dan jugak jiran-jiran yang sertai rombongan.. majlis bermula pukul 3 petang, so kami bertolak dari ruman Pn. Bonda pukul 2.45.. sekejap je dari rumah Pn. Bonda nak ke rumah pihak perempuan..Perasan tak gambar Ajeeq tiada disitu dan dimana-mana pun.. hehehehee.. sebabnya anakanda mommy yang terchenta tu tu tidur dalam kereta.. heehhehe.. dari pagi tak tidur, time majlis tu Ajeeq tidur je la.. Mr.DADDY letakkan Ajeeq dalam kereta buka aircond, memang sedap la Ajeeq tidur.. sekejap-sekejap Mr.DADDY jenguk anakanda tersayang tu..:)

Untuk Buele & Nisha.

Selamat Bertunang akak ucapkan.. jaga hubungan elok-elok.. semoga kekal hingga jenjang pelamin.. hampa darah manis, jaga perangai jaga tingkah laku..:).. harap semuanya berjalan dengan lancar hingga majlis hampa nanti ok..:)..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...